Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да си взема една алфа моля за малко коментар и съвет колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Абе тоя калкулатор нещо май е сдухан !?! Като смятам в киловати или конски сили ми излизат различни суми ?
    Нали 110 киловата са 150 коня?
    Ми толкова един киловат е 1.36
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

е толкова ама различни суми ми излизат
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Възможно ли е за 1.6 120 коня 2001 година да е 182лв данъка в София??? Защото като ходих да я регистрирам през Месец МАЙ ми казаха бая по ниска сума(не повече от 150лв), но аз тогава нямах в мен налични и до сега не съм го плащал ...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Възможно ли е за 1.6 120 коня 2001 година да е 182лв данъка в София??? Защото като ходих да я регистрирам през Месец МАЙ ми казаха бая по ниска сума(не повече от 150лв), но аз тогава нямах в мен налични и до сега не съм го плащал ...
          Възможно е за 2009 данаците май стават доста по високи и се определят от това в коя община живееш а в София е скъпичко
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

За моята от подписа е 210 лв
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              За моята от подписа е 210 лв
              ее как толкова малко направо ти завиждам това за 2008 или 2009
              Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Working...
              X